The Hayes >

This was a brand new, small town garden in an area of new housing, it was originally bare soil left by the builders.  The new design comprised of a series of raised beds and some decking under a pergola.   Additional fencing was also added to the original bordering fence to add height and privacy.  My customer wanted a water feature, but had trouble finding one she liked.

Together we sourced a large piece of granite and I drilled and shaped it into a bespoke water feature for her.

“Jon displayed considerable skill and ingenuity in the construction of my garden.  I was very impressed by his work ethic and exacting eye for detail, and would have no hesitation in recommending his work”  

Marina, The Hayes

Before work began.
Before work began.
The bespoke water feature.
A few months on and the plants are maturing.